Natasha Kovaçev Krstin

Natasha Kovaçev – reportere me përvojë 15 vjeçare në gazetarinë televizive. Aktualisht, unë jam një korrespodente nga Vojvodina që punoj për Euroneës Serbia. Më parë kam punuar për televizionin N1, Al Jazeera Balkans, RTV Vojvodina. Kam mbuluar histori të ndryshme që nga politika lokale, ekonomia, deri te zgjedhjet presidenciale të SHBA në 2016, kriza ukrainase, protesta masive në Rumani, pasojat e sulmeve me bombë në Bruksel dhe Ankara, kriza e refugjatëve në Evropë, përpjekja për grusht shteti ushtarak në Turqi, si dhe shumë demonstrata të ndryshme në të gjithë Vendet e Ballkanit.