Journalift bisedon me Suzana Nikolikj, kryeredaktore e KumanovoNews.

KumanovoNews, një media e vogël me qendër në qytetin verilindor të Kumanovës në Maqedoninë e Veriut, por rritet gradualisht për t’u kthyer në lider rajonal lajmesh. Falë mbështetjes së marrë nëpërmjet Projektit Media for All, ky portal i vogël online ia doli të rrisë dhe zgjerojë prodhimet e tij mediatike. Suzana Nikolikj, kryeredaktore e KumanovoNews, flet me detaje për fokusin e ri të medias së saj për prodhimet mediatike, përmbajtjen dhe strategjinë e marketingut. Për më shumë hollësi për sukseset më të fundit të KumanovoNews, punës së tyre dhe planeve për të ardhmen, ndiqni intervistën e mëposhtme.

Publication year: 2021