01 BHSC - Job Scarcity Drives Balkan Youth Away

Mungesa e vendeve të punës shtyn rininë e Ballkanit të largohet

Gjatë dekadës së kaluar, papunësia në mesin e të rinjve në Ballkanin Perëndimor ka qenë një problem i vazhdueshëm. Të rinjtë nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina dhe Kosova po largohen në mënyrë masive nga Ballkani në kërkim të mundësive më të mira për punë dhe një shansi për një jetë më cilësore.  “Edhe pse ka […]

Mungesa e vendeve të punës shtyn rininë e Ballkanit të largohet Read More »