Автор

Јетон Мехмети е искусен медиумски професионалец, консултант и експерт за истражување, со повеќе од една деценија професионален ангажман во поддршка на медиумскиот бизнис, иновативни идеи за медиуми, проценка на капацитетот на медиумите. Тој соработувал со бројни медиумски организации на Косово и регионот на ЗБ и ги поддржувал во областите на стратешко планирање, трансформација на менаџмент и градење на заедницата.

 1

Lokalni-mediji-gube-na-znacaju-i-to-nije-dobro-za-kosovsko-drustvo
Во фокус група организирана минатата година за употреба на локални медиуми, покрај локалната телевизија и радио, учесниците повеќепати споменуваа