Autor/e

Jeton Mehmeti është një profesionist me përvojë në media, konsulent dhe ekspert kërkimesh me më shumë se një dekadë angazhimi profesional në mbështetjen e biznesit të medias, ideve mediatike inovative, vlerësimit të kapacitetit mediatik. Ai ka punuar me organizata të shumta mediatike në Kosovë dhe rajonin e BB dhe i ka mbështetur ato në fushat e planifikimit strategjik, transformimit të menaxhimit dhe ndërtimit të komunitetit.

Numri i artikujve: 1