Автор

Nataša-Kovačev

Наташа Ковачев – репортер со 15-годишно искуство во телевизиско новинарство. Во моментов, јас сум дописник од Војводина и работи за Euronews Србија. Претходно имам работено за телевизија N1, Ал Џезира Балканс, РТВ Војводина. Опфатени приказни од локалната политика, економијата, до претседателските избори во САД во 2016 година, украинските кризи, масовните протести во Романија, последиците од бомбашките напади во Брисел и Анкара, бегалската криза во Европа, обидот за воен удар во Турција, многу различни демонстрации во текот на балканските земји.

 2