Autor/e

Nataša-Kovačev

Natasa Kovacev – reportere me 15 vjet përvojë në gazetari televizive. Aktualisht, unë jam korrespondent nga Vojvodina dhe punoj për Euronews Serbia. Më parë kam punuar për televizionin N1, Al Jazeera Balkans, RTV Vojvodina. Histori të mbuluara nga politika lokale, ekonomia, deri te zgjedhjet presidenciale në SHBA në 2016, krizat e Ukrainës, protestat masive në Rumani, pasojat e sulmeve me bomba në Bruksel dhe Ankara, kriza e refugjatëve në Evropë, tentativa për grusht shteti ushtarak në Turqi, shumë demonstrata të ndryshme gjatë gjithë vitit vendet ballkanike.

Numri i artikujve: 2