Kako-upravljati-timom-na-daljinu

Како да управувате со тим во работење од далечина (теле-работа)?

Во текот на минатата година, многу бизниси беа принудени да дигитализираат, а оние кои можеа воведоа нов начин на организирање на секојдневното работење – теле-работа. Теле-работата не е нов концепт, но се користеше многу помалку во класичниот бизнис отколку во сред пандемија, па дури и во месеците после тоа. Тоа е начин на организирање деловна […]

Како да управувате со тим во работење од далечина (теле-работа)? Read More »