Autor/e

Mihailo ka mbi 20 vjet përvojë në shitje dhe reklamim, marketing digjital, të dhëna të mëdha, besnikëri dhe tregti elektronike. Aktualisht është drejtor i sektorit të tregtisë elektronike në Tehnomanija d.o.o. 

Për 12 vitet e fundit, ai ka punuar në industri të ndryshme, si Shef i të Ardhurave në Euronews Serbia, si drejtor ekzekutiv në Super Katica dhe drejtor i shitjeve Media Impact në Ringier Axel Springer. Ai është gjithashtu anëtar i bordit të IAB Serbia dhe Shoqatës së tregrisë elektronike të Serbisë.

Numri i artikujve: 0