Lamija Aleçkoviq

Ajo ka punuar si Producente Ekzekutive e Aljazeera Balkans dhe drejtore e Shërbimit të Mediave Informative në Radio Televizionin Kroat. Vitet e fundit, ajo ka punuar si konsulente e medias dhe këshilltare në gazetarinë digjitale për BMAP (Internews /USAID).