Journalift bisedon me Stanko Pevac, drejtor programi ne RTV Puls

Me ndihmë nga Projekti “Media for All”, RTV Puls nisi në TV programin live Closer to You (Më pranë jush) duke përdorur një mënyrë novatore Outdoor Broadcasting Vehicle (studio lëvizëse). Kjo shfaqje u fokusua në pesë komuna të vogla rurale me shumicë serbe në Kosovë dhe potencialet e tyre për turizëm lokal.

Kjo media e ka qendrën në Shillovë, që është fshati më i madh me mbi 1,200 banorë në komunë, dhe RTV Puls me rreth 20 punonjës është punëdhënësi më i madh.

Kjo dhe shumë detaje të tjera interesante për median, punën e tyre, potencialet turistike të rajonit, diskutohen në bisedat e fundit të Journalift me with Sanja Lazić dhe Stanko Pevac nga RTV Puls.

Publication year: 2022