00-BHSC-Payments-are-made-to-contractors-in-instalments-due-to-COVID-19.png

Kontraktuesit paguhen me këste për shkak të COVID-19

Jeta e aktorëve dhe aktoreve të reja gjatë pandemisë “Kur e mendon se ke punuar gjashtë vite dhe ke referenca të mira pune, por kontributet pensionale ose sigurimet shëndetësore nuk të janë paguar kurrë për punën tënde, e kupton se ajo çfarë lexon në media është absurde. Nëse ia tregon këtë dikujt që punon në […]

Kontraktuesit paguhen me këste për shkak të COVID-19 Read More »