Bashkëpunimi i grave si çelësi i suksesit të Radios ZOS nga Teshanji

Radioja ZOS e Bosnjë dhe Hercegovinës përbëhet nga katër gra. Ndonëse ai vendim nuk ishte i qëllimshëm kur u lansua media, sot me krenari theksojnë se është një media e grave që trajton tema të rëndësishme dhe të guximshme në vend, pavarësisht presioneve dhe shpeshherë kërcënimeve. I nisur në vitin 1997 në Teshanj, ky radiostacion […]

Bashkëpunimi i grave si çelësi i suksesit të Radios ZOS nga Teshanji Read More »