Gjenerata Z dëshiron përmbajtje që është faktike, interesante dhe lehtësisht e kuptueshme: Kryeredaktori i një media të njohur sllovake ndan njohuritë e tyre

REFRESHER është një media e njohur në internet që shkruan rreth lajmeve dhe temave të stilit të jetesës që janë tërheqëse për audiencën e re. Të nisura si një projekt i shkollës së mesme, ato janë rritur duke u renditur ndër faqet e internetit më të vizituara në Sllovaki, me 1.5 milionë lexues mujore. Qëllimi […]

Gjenerata Z dëshiron përmbajtje që është faktike, interesante dhe lehtësisht e kuptueshme: Kryeredaktori i një media të njohur sllovake ndan njohuritë e tyre Read More »