Mos provoni hiperlokal pa besa

“Hyperlocal” ka qenë një fjalë kryesore në media për një kohë të gjatë. Ndërsa përqendrimi i pronësisë së mediave tradicionale dhe depërtimi i rrjeteve të mediave sociale ka minuar në mënyrë të rëndë mediat lokale në të gjithë globin, gjithnjë e më pak organizata të mediave lokale të mbijetuara kanë luftuar për të gjetur modele […]

Mos provoni hiperlokal pa besa Read More »