Journalism-today-Media-newsrooms-in-a-race-with-social-media-algorithms

Gazetaria sot: Media në garë me algoritmet e rrjeteve sociale të redaksisë

Nëse ky artikull do të ishte shkruar rreth vitit 2010, ndoshta do të fillonte me një frazë si “Rrjetet sociale janë e ardhmja e biznesit mediatik”. Që atëherë gjërat kanë ndryshuar shumë dhe rrjetet sociale nuk janë më e ardhmja, por e tashmja e biznesit mediatik. Pavarësisht se sa skeptikë ishin redaktorët, reporterët dhe gazetarët […]

Gazetaria sot: Media në garë me algoritmet e rrjeteve sociale të redaksisë Read More »