Cila është puna juaj në media: Drejtues i Zhvillimit të Audiencës

Drejtuesi i Zhvillimit të Audiencës është një rol i rëndësishëm në kryqëzimin midis editorialit dhe të gjitha ekipeve të tjera në organizatë. Ky person po menaxhon një ekip përgjegjës për krijimin e një strategjie shpërndarjeje nëpër platforma të shumta – SEO, media sociale, buletinet dhe më shumë – për të rritur audiencën e produktit. Ata […]

Cila është puna juaj në media: Drejtues i Zhvillimit të Audiencës Read More »