Si mediat jofitimprurëse mund të monetizojnë misionin e tyre?

Monetizimi. Ajo fjalë magjike për të cilën kohët e fundit po insistohet gjithnjë e më shumë. Si dhe mbi qëndrueshmërinë, gjithnjë e më shumë edhe mbi zhvillimin e kapaciteteve. Mund të flasim për qëndrueshmëri, por nëse e ndajmë atë në disa nivele. Le të ndalemi tek ajo. Këtu do t’i kthehesha vetë konceptit të qëndrueshmërisë, […]

Si mediat jofitimprurëse mund të monetizojnë misionin e tyre? Read More »