From-journalist-mindset-to-business-mindset-

Nga mendësi gazetari në mendësi biznesi (pa shkelur kodin e sjelljes)

Një gjë është e përbashkët për shumë profesionistë, që nga mjekët dhe juristët, deri te gazetarët dhe llojet e ndryshme të inxhinierëve. Pjesa më e madhe e tyre përfundojnë duke punuar për organizata që drejtohen nga njerëz të të njëjtit profesion. Shumë mjekë përfundojnë duke punuar në spitale që drejtohen nga mjekë. Juristët i gjen […]

Nga mendësi gazetari në mendësi biznesi (pa shkelur kodin e sjelljes) Read More »