01-Editorial-Innovation

Novacioni editorial

Novacioni është kthyer në një nga fjalët kyçe kur flasim për gazetarinë. Në një botë ku interneti është i tejngopur me informacione dhe përmbajtje argëtuese, në shumë platforma konkurrojnë për vëmendjen e audiencës lojtarë të shumtë. Në këtë mjedis, krijimi i diçkaje ndryshe, diçkaje novatore që dallohet dhe tërheq vëmendje bëhet më e nevojshme për […]

Novacioni editorial Read More »