01-The-Other-Side-of-the-Pandemic-Youth-from-Serbia-and-North-Macedonia.png

Ana tjetër e pandemisë: të rinjtë nga Serbia dhe Maqedonia e Veriut heronj të komunitetit

Gjithçka filloi nga frika se vajza e re Anđela, që jeton me nënën e saj në skaj të ekzistencës në një fshat malor në jug të Serbisë, nuk do të kishte ushqim gjatë orarit të izolimit. Tamara Misirlić, studente e vitit të fundit në shkollën e mesme nga Vranja, ndau një pjesë të bursës së […]

Ana tjetër e pandemisë: të rinjtë nga Serbia dhe Maqedonia e Veriut heronj të komunitetit Read More »