01-Emitovati-ili-ne-emitovati

Të transmetosh a të mos transmetosh, kjo është çështja

Nëse nuk doni të lexoni të gjithë artikullin, më lejoni t’i përgjigjem kësaj pyetje të thjeshtë: PO. Duhet të transmetoni që tani. Por… Kohët e vështira për pjesën më të madhe të mediave ka ardhur. Sot, kanë kaluar plot dy vjet që nga fillimi i epokës së Covid-19 dhe fundi i saj nuk duket ende […]

Të transmetosh a të mos transmetosh, kjo është çështja Read More »