Journalift-Blog-Radio-and-podcast-FrEnemies

Radioja dhe podkasti –armiqtë?

Podkastet janë kanali i ofrimit të përmbajtjes me rritjen më të shpejtë në vitet e fundit. Megjithatë, duket se ka një hendek në rritje midis industrisë së radios dhe podkasterëve. Me komercializimin e radios në rajonin e Ballkanit, në mënyrën ballkanike, që më së shumti do të thotë “formatim” (doja të shkruaj “formatim i çuditshëm” […]

Radioja dhe podkasti –armiqtë? Read More »