01 Six reasons why we should not ignore mobile journalism

Gjashtë arsye pse nuk duhet të anashkalojmë gazetarinë mobile

Çfarë ka çdo gazetar në rajonin e Ballkanit Perëndimor? Pyetje e vështirë, apo jo? Është më e lehtë të përgjigjemi për atë që shumë kolegë tanë nuk kanë – një pagë të mirë, liri, kushte të mira pune, një mundësi për karrierë dhe arsimim, një mundësi për eksperimente, mirëkuptim nga drejtuesit dhe redaktorët… Por nëse …

Gjashtë arsye pse nuk duhet të anashkalojmë gazetarinë mobile Read More »