TV TEMA

Kosovo, TV Tema: Ferizaj shkon globalisht, përmes pikturave murale dhe dokumentareve

TV Tema me qendër në Ferizaj transmetoi episodin e parë të serisë dokumentare “Zbulimi i Dardanisë” më 24 korrik. Ky episod është rreth edicionit të 6 -të të “Mural Fest”, i organizuar në Ferizaj, i cili po bëhet një vend për artistët ndërkombëtarë. Edicioni i këtij viti filloi më 12 qershor dhe përfshiu krijimin e …

Kosovo, TV Tema: Ferizaj shkon globalisht, përmes pikturave murale dhe dokumentareve Read More »