Fuqia e përmbajtjes ‘bishtgjatë’: Si po përfitojnë mediat e Ballkanit prej saj

Në një treg të tejngopur me media, këto të fundit duhet të konkurrojnë për të tërhequr vëmendjen e hapërdarë të audiencës. Në punën e tyre të përditshme, redaktorët dhe gazetarët shpesh fokusohen tek krijimi i historive të reja, duke e bazuar strategjinë e punës së tyre tek volumi. Megjithatë, krijimi i një volumi edhe më […]

Fuqia e përmbajtjes ‘bishtgjatë’: Si po përfitojnë mediat e Ballkanit prej saj Read More »