01-Razmišljajte-izvan-TV-kutije.png

Размислувајте надвор од (ТВ) кутијата

Линеарната телевизиска програма, барем во поразвиените земји, наскоро најверојатно ќе се најде на смртна постела. Сè помалку гледачи седат дома и го консумираат она што во моментот им се нуди на ТВ-екраните. Наместо тоа расте бројот на оние кои се претплаќаат на стриминг сервиси и го гледаат само она што сакаат да го гледаат и […]

Размислувајте надвор од (ТВ) кутијата Read More »