Autor/e

Anastasia Shevçenko, Redaktorja operative në – The Fix Media Anastasia është një analiste mediatike e fokusuar në dezinformimin, mediat partiake dhe shkrim-leximin mediatik. Para se t’i bashkohej medias – The Fix, ajo punoi si menaxhere komunikimi, kontrolluese e fakteve dhe studiuese e medias. Anastasia ka qenë gjithashtu bursiste Fulbright, duke bërë kërkime mbi luftërat e informacionit në Universitetin e Kansas.

Numri i artikujve: 1