Autor/e

Dalibor Pokec

Dalibor Pokeci është një drejtor kreativ i kontraktuar në televizionin publik kroat (HRT), përgjegjës për paraqitjen vizuale të programit kryesor të lajmeve të HRT-së. Kjo përfshin krijimin e dizajneve inovative, zhvillimin e projekteve kreative, së bashku me menaxhimin dhe bashkëpunimin midis të gjitha aspekteve të përfshira në prodhim. Ai është i përfshirë në krijimin dhe prodhimin e elementeve vizuale për tregime dhe programe, si dhe në menaxhimin e një ekipi për grafika televizive të drejtpërdrejta 3D në kohë reale të realitetit të shtuar të bazuar në sistemin VizRT. Dalibor punon në mediat transmetuese për 16 vitet e fundit. Që atëherë, ai ka punuar në projekte të ndryshme, si Olimpiada, The Voice e të tjera, si redaktor video, operator kamerash, producent promovues, kryeredaktor i grafikës, projektues 3D dhe prokejtues i lëvizjes. Ai është gjithashtu trajner i certifikuar i gazetarisë celulare, videograf i pavarur dhe muzikant.

Numri i artikujve: 1