Autor/e

Fat Chilli është një kompani me bazë në Sllovaki që ndihmon botuesit e mediave të kuptojnë plotësisht lexuesit e tyre, të identifikojnë mundësi të reja për rritje dhe të maksimalizojnë rezultatet e tyre me zgjidhje inovative dhe efektive.

Numri i artikujve: 1