Autor/e

Lamija është gazetare dhe redaktore me përvojë disavjeçare. Ajo ka punuar si Producente Ekzekutive e Aljazeera Balkans dhe drejtore e Shërbimit të Mediave Informative në Radio Televizionin Kroat, ku po kryen një riorganizim për të integruar proceset e punës së radios, televizionit dhe portaleve. Si lektore e jashtme, ka dhënë lëndën e gazetarisë televizive në Studimet Kroate në Universitetin e Zagrebit, e specializuar në Shtetet e Bashkuara (Universiteti i Tenesit dhe Universiteti i Teksasit El Paso). Është alumna e Akademisë për Zhvillimin Politik të Këshillit të Evropës dhe ka eksperiencë me start-up deri në botën e Silicon Valley. Në vitet e fundit, ajo ka punuar si konsulente për media në projekte të ndryshme rajonale.

Numri i artikujve: 0

"; jQuery(this).append(slajderString); }); jQuery(document).ready(function(){ reflowResourceColumns(); fixDownloads(); jQuery(".flexslajder").flexslider({ animation:"slide", slideshow:"false", touch:"true", minItems:1, maxItems:2, itemWidth:295, itemMargin:11, animationSpeed:500, directionNav:false, controlNav:false, animationLoop:true, slideshow: false });}); jQuery(document).ready(function(){ jQuery(".equalize").each(function(){ var maxh=0; jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ if(jQuery(this).height()>maxh) maxh=jQuery(this).height(); }); jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ jQuery(this).css("height",maxh+"px"); }); }); }); jQuery(window).resize(function() { fitBigAlicorn(); var vpw = (screen.width>=768)?'1280':'device-width'; jQuery("head").append(''); }); jQuery(document).ready(function(){fitBigAlicorn();}) jQuery(".elementor-search-form--icon-search").click(function(){jQuery(this).addClass("focus"); jQuery(".elementor-search-form__input",this).focus(); }); jQuery(".wpml-ls-touch-device").click(function(){jQuery(this).addClass("focus");}); jQuery(".wpml-ls-touch-device, .elementor-search-form--icon-search").mouseleave(function(){jQuery(this).removeClass("focus");});