Autor/e

Maja Vasiq-Nikoliq punoi në Asociacionin e Gazetarëve të Pavarur të Serbisë nga viti 2006 deri në vitin 2021. Gjatë punës së saj në AGPS, Maja i koordinoi projektet e Asociacionit dhe përpjekjet e avokimit në lidhje me rritjen e sigurisë së gazetarëve dhe niveleve të lirive të mediave në Serbi dhe, përmes projekteve rajonale të Asociacionit, Ballkanin Perëndimor.

Numri i artikujve: 1