Autor/e

Slađana Lučić ka qenë në botën e gazetarisë televizive për më shumë se 20 vjet, ndërkohë që aktualisht mban pozicionin e Zëvendës Redaktores së Lajmeve të Al Jazeera në Londër. Ajo ka bërë raportime për shumë ngjarje në rajon dhe në botë, por ka trajnuar dhe mentoruar edhe gazetarë të rinj nga rajoni i Ballkanit për tema si standardet e gazetarisë, prodhimi i përmbajtjes, tregimi vizual i historive, dhe krijimi i filmave dokumentarë. Filmi dokumentar i Slađanas, Little Star Rising (Ylli i Vogël që po Lind), u shfaq në shumë festivale filmash, si Festivali i Filmit Windsor (Kanada), Tokyo Lift-off, Festivali SEE në Los Anxhelos të SHBA-ve, Festivali CinEast në Luksemburg, Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Aman, etj.

Numri i artikujve: 0