01 Amfora media

Amfora Media, forma novatore për të angazhuar audiencën

Kur Geri Emiri studionte gazetari në vitin 2016, ai kishte dëshirë të madhe të merrej me raportimin e ngjarjeve kulturore dhe sociale për mediat e mëdha. Nuk e kishte menduar kurrë që disa vite më vonë do të hapte një portal që do të fokusohej në raportimin e çështjeve kulturore dhe arkeologjike dhe që do […]

Amfora Media, forma novatore për të angazhuar audiencën Read More »