JL naslovna Blog - Amfora

Shqipëri, Amfora.al: Një medie unike me fokus të pazakontë

Duke gjykuar nga fokusi i saj kryesor – arkeologjia – media me qendër në Durrës, Amfora Media është një rast studimor unik dhe interesant. Në kuadër të projektit Media for All,  ata prezantuan dy segmente të reja – video serialet – Kultura në 1 minutë dhe podkastet – Zëri i Kulturës – të dyja të […]

Shqipëri, Amfora.al: Një medie unike me fokus të pazakontë Read More »