Diaspora-willing-to-support-local-media-development-in-Albania

Diaspora, e gatshme të mbështesë zhvillimin e mediave lokale në Shqipëri

Valët e shumta migratore të dekadave të fundit kanë kontribuar në zgjerimin e komuniteteve shqiptare në mbarë botën, duke nisur që nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës e deri në Australi dhe më vonë edhe në Evropë. Edhe pse është e vështirë të mblidhen statistika për diasporën, sipas publikimit më të fundit të Institutit të […]

Diaspora, e gatshme të mbështesë zhvillimin e mediave lokale në Shqipëri Read More »