Shqipëri, Info Elbasani: Fokus i veçantë tek gazetaria mjedisore

Falë raportimit proaktiv nga portali lokal Info Elbasani janë zgjidhur disa probleme të mëdha ekologjike nga qarku i Elbasanit. Kjo gjë u arrit në sajë të Platformës së Raportimit nga Qytetarët e Angazhuar që i erdhi në ndihmë këtij portali për të krijuar sinergji funksionale me qytetarët dhe organizatat joqeveritare nga ky qark. Kjo platformë […]

Shqipëri, Info Elbasani: Fokus i veçantë tek gazetaria mjedisore Read More »