KOLIKA-JE-STVARNA-VRIJEDNOST-BIZNIS-PLANIRANJA

SA ËSHTË VLERA REALE E PLANIFIKIMIT TË BIZNESIT?

Urtësia konvencionale thotë se nëse duam që diçka të jetë e suksesshme, duhet të shkruajmë një plan të detajuar biznesi përpara se të fillojmë një biznes të ri. Në artikullin e tij në Harvard Harvard Business Revieë të 1997-ës, Ëilliam Sahlman jep një pamje mjaft interesante dhe të vërtetë të atmosferës që rrethon një plan […]

SA ËSHTË VLERA REALE E PLANIFIKIMIT TË BIZNESIT? Read More »