Engagement-editor-novo-zanimanje-medijske-industrije

Engagement editor – një profesion i ri në industrinë e medias

Dy dekada më parë mediat nuk kishin shumë mënyra për të zbuluar se çfarë mendonte audienca në të vërtetë për përmbajtjen që ato prodhonin. Reagimi i vetëm merrej përmes letrave të shkruara/postës elektronike në redaksi, bisedat në rrugë në rastin e komuniteteve më të vogla, ndaj performanca e medias matej nga numri i reklamuesve dhe […]

Engagement editor – një profesion i ri në industrinë e medias Read More »