Kako-izgraditi-onlajn-zajednicu

Si të ndërtoni komunitetin tuaj online? (Pjesa 2të)

Në pjesën e parë të shkrimit, ne bëmë një punë të mirë: përcaktuam komunitetin, shpjeguam pse është i rëndësishëm dhe thamë se ku dhe si ta ndërtojmë atë. Pra kemi hedhur bazat dhe tani është koha për të shkuar një hap më tej. Ju prezantojmë me hinkën e leximi në histori që do të na […]

Si të ndërtoni komunitetin tuaj online? (Pjesa 2të) Read More »