-Sto-BiH-publika-zeli-a-sto-joj-ponuditi-Dug-put-od-klikabilnog-naslova-do-pouzdane-informacije

Çfarë dëshiron audienca e BiH dhe çfarë t’i ofroni: Rruga e gjatë nga një titull i klikueshëm te informacioni i besueshëm

“Shumë informacion e vret informacionin”, një fjali e përdorur nga Francis Balle 25 vjet më parë për të përshkruar fuqinë e medias atëherë (në atë kohë nuk kishte asnjë portal në formatin e sotëm), mund të përshkruajë më së miri situatën aktuale jo vetëm në Bosnjë dhe Hercegovina por edhe të gazetarisë online të të […]

Çfarë dëshiron audienca e BiH dhe çfarë t’i ofroni: Rruga e gjatë nga një titull i klikueshëm te informacioni i besueshëm Read More »