TeutaTV

Mali i Zi, TV Teuta: Në përputhje me gazetarinë moderne shumë-platformëshe

Në sajë të qasjes gjithëpërfshirëse dhe shumë-platformëshe RTV Teuta nga Ulqini, po shënon rritje të vazhdueshme të audiencës në platformat e saj dixhitale. “Të gjitha të dhënat statistikore tregojnë një rritje të dukshme të vizibilitetit, shikueshmërisë dhe angazhimit të audiencës në të gjitha kanalet dixhitale,” tha Drejtoresha Ekzekutive e TV Teuta, Ilmira Lika. Të dhënat […]

Mali i Zi, TV Teuta: Në përputhje me gazetarinë moderne shumë-platformëshe Read More »