British-Embassy-in-Kosovo-Reception

Kosovë: Katër media kanë përfunduar me sukses detyrat dhe trajnimet e tyre

GraçanicaOnline, Romtegra, Radio Gorazhdevac dhe Crno Beli Svet zbatuan me sukses mjetin Engaged Citizens Reporting (ECR) në vijim të mbështjes, në kuadër të projektit Media for All project. Mjeti ECR, i zhvilluar nga BIRN, lejon komunikime më të mëdha të dyanshme midis mediave dhe audiencave të tyre. Ky mjet lejon qytetarët të sugjerojnë tema, të […]

Kosovë: Katër media kanë përfunduar me sukses detyrat dhe trajnimet e tyre Read More »