Da-li-je-freemium-pravi-biznis-model-za-vas

A është freemium modeli i duhur i biznesit për ju?

Kapitalisti sipërmarrës Fred Wilson në 2006-ën publikoi një artikull “My Favorite Business Model” në AVC blog në të cilin shkruante: Jepeni shërbimin tuaj falas, mbështeteni atë me reklama, apo dhe ndoshta jo, arrijini klientët përmes sugjerimeve, një rrjeti rekomandimesh, kërkimit organik, etj., Dhe më pas, ofrojini klientëve tuaj bazë shërbime shtesë me një çmim të […]

A është freemium modeli i duhur i biznesit për ju? Read More »