7-pitanja-na-koja-treba-da-date-odgovor.

7 pyetje për t’u përgjigjur para se të filloni një podcast

Podcasti si format ka përjetuar rritje si në nivel global ashtu edhe në nivel lokal apo dhe rajonal vitet e fundit. Ka shumë arsye që ndikojnë, por kryesorja është se autorët e konsiderojnë formatin si interesant, kështu që ka gjithnjë e më shumë përmbajtje të mirë, dhe gjithashtu edhe nga ana e dëgjuesëve dinamika e […]

7 pyetje për t’u përgjigjur para se të filloni një podcast Read More »