5-stvari-koje-mediji-mogu-nauciti-od-preduzetnika

5 gjëra që media mund të mësojë nga sipërmarrësit

Sipërmarrja ka qenë gjithmonë fusha më turbulente dhe dinamike e biznesit. Ka shumë përpjekje dhe dështime, dhe shumica e sipërmarrësve që përpiqen të bëjnë diçka, dështojnë në 5 vitet e para të ekzistencës. Nga ana tjetër, sipërmarrja është një nga profesionet që sjell më shumë kënaqësi dhe shpërblime për ata që fillojnë dhe më pas […]

5 gjëra që media mund të mësojë nga sipërmarrësit Read More »