Radio-Kim

Kosovë, Radio KIM: Burim i besueshëm informacioni dhe besimi për audiencën serbishtfolëse

Me mbështetje nga Projekti “Media për të gjithë”, RTV KIM nga Çagllavica, në periferi të Prishtinës, prodhon një herë në javë histori interesante, informuese, edukative dhe argëtuese me fokus popullsinë serbe të Kosovës. Për shkak të fokusit kryesor që gazetarët e Radio KIM i kushtojnë tematikave politike dhe sociale, së bashku me situatat e krizave […]

Kosovë, Radio KIM: Burim i besueshëm informacioni dhe besimi për audiencën serbishtfolëse Read More »