RTS

Shqipëri, RTSH Korça: Burim i rëndësishëm informacioni për qytetarët

TV Korça dhe Radio Korça, degët lokale të transmetuesit publik në Shqipëri, kanë funksione shumë të rëndësishme dhe gëzojnë nivel të lartë besimi në komunitetin e tyre që ndodhet në juglindje të vendit. Kjo është një nga konstatimet më të rëndësishme të Sondazhit për Perceptimin dhe Madhësinë e Audiencës, si pjesë e Projektit “Media për […]

Shqipëri, RTSH Korça: Burim i rëndësishëm informacioni për qytetarët Read More »