RTV PULS

Kosovë, RTV Puls: Fokusi tek komunat e vogla

RTV Puls, një media lokale nga Shillova, prodhonte shfaqje live për pesë komuna rurale në Kosovë duke u fokusuar tek potencialet e tyre për turizëm lokal dhe për rritjen e ndërgjegjësimit në lidhje me sfidat kryesore me të cilat përballen banorët e tyre. Programi i këtij televizioni synonte t’i përfaqësonte më mirë pesë komunat me […]

Kosovë, RTV Puls: Fokusi tek komunat e vogla Read More »