RTV-Tema

Kosovë, RTV Tema: Fokusimi në prodhim të cilësisë së lartë

RTV Tema me seli në Ferizaj në kuadër të projektit Media for All rriti kapacitetet e prodhimit të videove, lansoi dy seriale televizive me cilësi të lartë, përmirësoi shitjet në internet përmes video reklamave gjatë transmentimit (streaming) dhe prezantoi një platformë të re të, abonim – bazuar dhe radio shërbim në dyqan. Për të qenë …

Kosovë, RTV Tema: Fokusimi në prodhim të cilësisë së lartë Read More »